Kirkekoncerter og musikalske foredrag

Stine Michel

Kontakt: Jernbane Alle 67 st. tv., 2720 Vanløse
Telefon: 6177 4896
E-mail: Mail@stinemichel.dk 
Hjemmeside: www.stinemichel.dk

Stine Michel er musiker, fortæller og komponist og har de sidste 15 år turnéret landet rundt og spillet for både børn og voksne.

1. Rødhalsen

 - En musikfortælling inspireret af Selma Lagerlöfs Kristus legende

- En barsk og rørende fortælling næstekærlighed og om at vove sig selv i barmhjertighedens øjeblik.
Rødhalsen - en nyskrevet musikfortælling.

Handling:
Rødhalsen kan ikke forstå, hvorfor Gud har skabt den grå, når den har fået navnet Rødhals. Gud siger ”Lille fugl, du må selv gøre dig fortjent til dine røde fjer.”
En dag sidder Rødhalsen og fortæller sine unger, hvordan den i mange genrationer har forsøgt at vinde sin røde farve, da den bliver afbrudt af et optog.
Rødhalsen får øje på en mand der kommer bærende på sit eget kors. Senere da manden hænger på korset får han en tornekrans om hovedet. Den lille fugl ser hvordan tornene stikker ham i panden, og beslutter sig for at hjælpe manden i hans nød.

Stine Michel sanger, komponist og fortæller præsenterer i samarbejde med organist og komponist Lise Dynnesen en musikfortælling hvor sang, musik , dans og fortælling går op i en højere enhed. Koncerten er egnet for børn i alderen 6-12 år og som familiekoncert. Morten Lundsby er en alsidig og efterspurgt bassist, som dækker en bred vifte af musikalske stilarter lige fra jazz til folkemusik og fra pop til verdensmusik. Han har spillet og turneret med en lang række bands og kunstnere bl.a. World On A String, 2 x Heick, Peter Bom, Kristian Marcussen, Acoustic Sense og som bassanger med vokalgruppen Singers. Morten er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i København og har studeret hos legendariske Niels-Henning Ørsted Pedersen, Hugo Rasmussen og svenske Anders Jormin blandt andre.
De tre musikere har spillet mere end 1000 koncerter for både børn og voksne, og har stor koncerterfaring. Stine Michel har modtaget Danish Musik Awards.
Stine Michel: Sang, dans og fortælling
Lise Dynnesen: Klaver,orgel og kor
Morten Lundsby: kontrabas

Praktisk information: 
Egner sig til børn, minikonfirmander og familiekoncert
Turnérer i hele landet
(Varighed 40 minutter, Pris kr. 8.800 + transport; Pris kr. 9.800 + transport med workshop (Vi ankommer en time før og spiller tre af sangene med koret))


2. Himmelhøj

 - En musikfortælling inspireret af Mads Lidegaards indsamlinger af myter og sagn fra Danmark

En poetisk og rørende fortælling om tro og venskab.
Handling:
“En sen Juleaften møder Ida vætten Pannino fra Himmelhøj. Han fortæller at det står rigtig skidt til med hans familie. Lattermilde, Panninos mor, har fået ondt i hovedet af larmen fra kirkeklokken. Ida sendes nu på en rejse til jordens indre. Hun skal få dværgene til at smede et klokkespil med smukke toner til kirken. På sin rejse møder hun blandt andet Ildfruen Fauna, de tre trylledværge og ræven Ruska. Da hun vender tilbage til Pannino, viser det sig, at han gemmer på en hemmelighed.” 

Stine Michel sanger, komponist og fortæller præsenterer i samarbejde med sit EventyrOrkester en musikfortælling hvor sang, musik , dans og fortælling går op i en højere enhed. Koncerten er egnet for børn i alderen 4-12 år og som familiekoncert.. EventyrOrkestret har spillet mere end 1000 koncerter for både børn og voksne, og har stor koncerterfaring. Stine Michel har været nomineret til Danish Musik Award med sine børnecd’er flere gange. 

Stine Michel: Sang, dans og fortælling 
Perry Stenbäck: Guitar, Nyckelharpe, harmonika og kor
Morten Lundsby: kontrabas og kor
Christine Dueholm: Trommer og kor

Praktisk information:
Egner sig til børn 4 til 12 år, og som familiekoncert
Turnérer i hele landet
(Varighed 40 minutter; pris kr. 8.800 + transport)