Kirkekoncerter og musikalske foredrag

Ensemble Trialog

Kontakt: Ida Franck, Kertemindevej 77, 5540 Ullerslev
Telefon: 2380 0306
E-mail: info@trialog.org
Hjemmeside: www.trialog.org


Fra Beethoven's trio op. 11

ENSEMBLE TRIALOG ønsker at gøre op med fordommen om, at klassisk musik kun er for en lille skare af særligt indviede. Med deres afvekslende program og indlevede præstationer formår TRIALOG at løsne op for stemningen, at gøre musikken vedkommende og skabe en intim kontakt mellem publikum og musikere, som kan få hårene til at rejse sig på enhver.

”Trialog-duo’s koncert i Nazarethkirken i Ryslinge blev en aften af de helt store. Med deres eminente sammenspil – og med et stærkt og alsidigt repertoire – formåede Jette Jokumsen (violin) og Ida Franck (cello) at bevæge det fremmødte publikum. Der var til koncerten en helt særlig lydhørhed, som ikke blev skuffet af musikernes store musikalitet og stærke nærvær i kirkerummet.” 
Mikkel Crone Nielsen, præst i Ryslinge Frimenighed

"Trialog berører og bevæger" er meget velvalgt, for det var præcis dét vi oplevede... Et meget lydhørt publikum mærkede magien af intensitet..”
Neel Buur, organist

Ensemble Trialog er en klavertrio bestående af: 
violinist Jette Jokumsen, cellist Ida Franck og pianist Britt Krogh Grønnebæk
Se hjemmeside for CV: www.trialog.org

1. TrialogDuo - violin og cello

Intimt ensemble - 8 strenge og 2 buer

I vore koncerter tilbyder vi programmer, der med omhu kan sammensættes til anledningen af kontrasterende stilarter og klange.
Fra Kodaly's kradse toner over Mozart's yndige satser til religiøse, nordiske folketoner.
Improvisationer som overledninger til barok-miniaturer; - f.eks. Fra Vivaldi's "De 4 årstider" og fra Bach's "Brandenburg concerti".
Satser fra Bach's soloværker bringer også afveksling.
Vi inspireres gerne af kirkerummet ved at lade musikken klinge fra forskellige sider, veksler solo/duo og fortæller om værkerne.
Måske ønsker arrangøren et todelt arrangement sluttende i sognegården, hvor vi kan tilbyde et lettere repertoire: Piazzola-tangos, wiener-toner og evt. duo-ledsagelse til fællessang.
Duoen er således mobil og fleksibel.
(Pris: 6.000 kr + transport fra Fyn)


2. Trialog - berører og bevæger

Kammermusik som lise for sjælen. Når sindet er i oprør - eller blot ganske fuldt af hverdagens mange udfordringer - åbner vi os ikke for livet på bedste vis. Derfor samarbejder Ensemble Trialog med kirker og sognehuse, om at tilbyde menighed og borgere klavertrioens afspændende og fokuserende toner i ca. en times program sammensat af perler fra det store klassiske repertoire. Koncerten egner sig til såvel sognegårde som kirkerum. 
(60 min; 8000 + transport; nødvendige hjælpemidler: flygel eller godt klaver foretrukket, men IKKE en forudsætning, idet vi kan medbringe el-flygel af højeste kvalitet)


3. Karske Kontraster

Et koncertprogram der prikker og pirrer, provokerer og imponerer. 
Med musik af Shostakovitj, Pärt, Gubaidulina og Brahms.
Her bringer Trialog sindet i kog, får farverne frem i kontrasternes verden og udfordrer sin lytter. Programmet sammensættes ofte efter inspiration fra kirkeåret og musikerne introducerer gerne værkerne ud fra højtidernes særpræg.
(Ca. 90 min; 9000 + transport; nødvendige hjælpemidler; flygel eller godt klaver foretrukket, men IKKE en forudsætning, idet vi kan medbringe el-flygel af højeste kvalitet)

Ensemble Trialog spiller i hele landet.