Kirkekoncerter og musikalske foredrag


DuoOldrup/Lauridsen

www.duol.dk
Ved Peter Oldrup, Buegården 19,st.tv, 2880 Bagsværd
Telefon: 5056 5014
E-mail: Peter.oldrup@gmail.comDuo Oldrup/Lauridsen mødte hinanden gennem fælles studier på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, hvor gensidig lyst til at formidle den klassiske musik opstod. De har et bredt repertoire at byde på, egne arrangementer fra renæssancen og barokken til moderne kompositionsmusik. Duol fremfører både danske og udenlandske værker, men det er især de danske værker, som Duol holder af at opføre. De danske værker giver som regel mulighed for et samarbejde med komponisten selv, hvilket Duol senest har gjort med Ole Buck og i november 2013 udkom deres første CD ”Eyktime” med moderne nordiske kompositioner på pladeselskabet Gateway.
"Duo Oldrup/Lauridsen har med ”Eyktime” lavet en fremragende debut cd, hvor man bliver præsenteret for spændende, ny musik for guitar og blokfløjte." ”Guitaren” Dansk Guitar Selskab
"Detta är en ambitìös och bra skiva med tvä unga musiker som har
framtiden för sig....." Gitarr och Luta
"Alles in allem ein ansprechendes, gelungenes und auch mutiges CDDebüt." Klassik Heute

Duol brænder for at komme ud og spille for publikum og give dem en helhedsoplevelse med humor, historier og musik. Avisen Nordvestnyt skrev efter en koncert: "Publikum mødte to sympatiske og meget dygtige musikere, der elsker hinanden og deres musik og formår at give den glæde videre på en aldeles ukrukket måde"

Christina (født 1986) studerede blokfløjte på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium hos Bolette Roed og Lene Langballe. Gennem sit studie har hun deltaget i mange masterclass’ med lærere fra hele Europa. I 2011 bestod hun kandidateksamen med høj karakter og blev rost for hendes elektroniske improvisation med DJ Katrine Ring. Hun er yderst entusiastisk omkring blokfløjtens muligheder og forsøger at vise dette ved at spille koncerter og undervise. Denne passion har resulteret i uropførelser af værker dedikeret til hende.
Peter Oldrup begyndte sine guitarstudier i 2007 og afsluttede sin kandidatuddannelse ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2012 med højest mulige karakter, og blev efterfølgende optaget på den eftertragtede solistuddannelse. Ved DKDM har han studeret hos lektor Jesper Sivebæk og docent Lars Trier. I 2010-2011 var han udvekslingsstuderende ved Musikhögskolan i Malmö hvor han studerede hos den internationale anerkendte guitarist og professor Göran Söllscher. I efteråret 2014 modtog Peter Oldrup legater fra Augustinus fonden og Idella Fonden som har muliggjort videre studier hos verdensstjernen Craig Ogden i England. Hans første solo CD udkommer i februar 2015.
Hør og læs mere om Duol på www.duol.dk

Duo Oldrup/Lauridsen afholder koncerter i hele landet.


1. Et brag af en koncert...

"Tak for en smuk og interessant lille koncert......" (Publikum Hans Ovesen, efter en kort surprise koncert ved Dansk Guitar Selskabs generalforsamling)
"Et brag af en koncert både hvad angår musik og udtryk. I er tydelige i jeres musikalitet og teknik. Der er desuden ingen tvivl om, at I holder rigtig meget af hinanden. Alt dette fik I bragt langt ud over scenekanten og ind blandt publikum." (publikum Peder Emil Hansen)
"Tak til Duo DUOL for en stærk åbningskoncert....." (cand.mag. Jens Rossel efter sæsonåbningen i Ny Musik Forening i Birkerød)
Book en koncert med Duol og få en oplevelse, der både rykker og rører.

(50-90 min.; 5.000 kr. eksklusiv transport)