Kirkekoncerter og musikalske foredrag

Phønix

v. Anja Præst Mikkelsen, Sigurd Rings Vej 19, 5200 Odense V,
Telefon: 2143 3821
E-mail:, anja@phonixfolk.dk
Hjemmeside: www.phonixfolk.dk 


Mange gamle salmer blev skrevet på folkemelodier - dansemusik som menigheden kendte og holdt af og derfor nemt kunne synge med på. Tempoet og udførelsespraksis har med årene taget melodierne et nyt sted hen, og ikke mange tænker på, at det engang var dansemusik. Phønix ønsker i denne koncert at vise, hvordan salmerne lyder, hvis man spiller dem med folkemusikkens drive og dansable swing.
 
Phønix er et veletableret orkester på den danske folkemusikscene og har mange hundrede koncerter bag sig. Kvartettens unikke instrumentering med basklarinet, percussion, harmonika, sang og keyboard har ført dem rundt i store dele af verden - på både de største festivalscener og de mest intime klubscener.

I Phønix’ koncert vil der som en naturlig ting indgå fællessang med publikum på udvalgte salmer. Ydermere er der mulighed for at jeres kirkes kor eller det lokale kor kan deltage. Vi har arrangeret en håndfuld af vores salmer for både voksen- og børnekor.
Der er mulighed for på dagen at få en folkemusik-korworkshop indeholdende gehørsindstudering. I kan også vælge at få tilsendt noder til egen forberedelse eller en kombination af de to.
Uanset hvilken model I vælger, vil der være en times kor- og orkesterprøve 1½ time før koncertstart.
Koncerten udformes i interaktion med koret og publikum. Vi ønsker at vise et nyt musisk perspektiv til både publikum og udøvere af salmemusikken.

Phønix afholder koncerter i hele landet.

1. Folkemusikken i salmerne – en koncert med Phønix

Et udvalg af danske salmer med rod i folkemusikken spillet med folkemusikkens drive og dansable swing, blandes med Phønix folkevise repertoire.
(60 / 75 / 2x45 minutter, 12.000 Kr. + transport)


2. Folkemusikken i salmerne – Phønix og det lokale kor


Et udvalg af danske salmer med rod i folkemusikken spillet med folkemusikkens drive og dansable swing, hvor det lokale kor synger med på en del af koncerten.
(60 / 75 / 2x45 minutter 12.000 Kr. + transport)