Kirkekoncerter og musikalske foredrag

SNUK

Kontakt: Povl Chr. Balslev, Sankt Jørgens Vej 67, 5700 Svendborg, DK
Telefon: 2160 6258
E-mail: musikfidus@gmail.com 
Hjemmeside: www.snuk.dk 

SNUK (Svendborg Nye UngdomsKor) synger på sin femte sæson og har allerede markeret sig som et endog meget spændende, velsyngende og dygtigt kor. Mange af de 40 sangere i alderen 17-24 år har en baggrund for at synge i kor fra  musikefterskoler og har i SNUK fået mulighed for at videreudvikle deres sangglæde og glæde ved at synge i kor. 

Det særlige ved koret er det blandede repertoire af både rytmisk og klassiske korsatser med musik af bl.a Mozart, Eric Whitacre, Ola Gjeilo , Anne Linnet, Coldplay, Peter Gabriel samt arrangementer af korets to dirigenter

Korets dirigenter Ulrich Klostergaard og Povl Chr. Balslev er begge meget erfarne korledere – førstnævnte er tidligere underviser i musik på Ollerup Efterskole for musik og sang og nu korleder på Ida Holst skole i Svendborg samt organist i Vejstrup valgmenighed på Fyn – sidstnævnte er organist, kantor og klokkenist ved Vor Frue kirke i Svendborg og leder udover SNUK også Vor Frues kantori ligesom Povl Balslev er komponist af mange kor og orgelsatser samt sange og salmer. 

Koret har sunget koncerter rundt i landet og har deltaget i TV optagelser.

Pris pr. koncert 8000 kr.

1. Koncert med SNUK (Svendborg Nye Ungdomskor)