Kirkekoncerter og musikalske foredrag

Julie Tandrup Kock

Kontakt: Bergthorasgade 47, 5. th., 2300 København S
Telefon: 6011 6106
E-mail: julie.tk@hotmail.com
Hjemmeside: www.julietandrupkock.dk 

Julie Tandrup Kock, solocello, cello-violin, cello-kontrabas, cello-sopran.
Den unge cellist, Julie Tandrup Kock, er uddannet fra solistklasser i Danmark og Schweiz og spillede i 2013 en meget rost debutkoncert i Rundetårn foran en fyldt sal. Om debuten udtalte juryen sig: 
Julie var helt utrolig... Begrebet "solistklasse" giver virkelig mening sådan en aften... 
I Kodalys duo bemærkedes et fremragende samspil med violinisten, tæt og intenst, og gennemarbejdet i detaljen; både teknisk og kunstnerisk udført på højeste niveau.
En fornyet og forrygende udgave af Piazzollas Grand Tango afsluttede denne flotte debutkoncert, hvor Julie fuld ud levede op til sine medspilleres, to af landets bedste musikeres, meget høje niveau. (accordeonist Bjarke Mogensen og kontrabassist Joel Gonzalez)
Koncerten afspejler et bredt favnende musikerskab, og blev forløst på fornemste vis.

Julie er en aktiv solist og kammermusiker og har de seneste år optrådt solistisk og i kammermusikalske konstellationer i både Danmark, Argentina, USA, Schweiz, Sverige, Italien og England. Af hendes seneste solistiske optrædender kan nævnes Haydns D-dur Cellokoncert og Brahms Dobbeltkoncert med ARCO Ensemble. 
Hun nærer desuden en helt særlig kærlighed for kammermusik og spiller i og er medstifter af violin-cello-Duoen Aquila Duo, cello-bas-Duoen Strygernes Storebrødre og Aquila Klavertrio. 
Desuden har Julie en interesse for andre genrer, hun har spillet i et tangoorkester, medvirket på adskillige indspilninger og shows og har netop indspillet solocello-lydsiden til en dokumentarserie produceret til DR. 
Julie Tandrup Kock spiller koncerter i hele landet og supplerer gerne musikken med introduktioner til værkerne. 
Ingen af koncerterne kræver klaver eller en stor scene. 
Koncerttilbuddene kan desuden skræddersyes efter ønske eller kombineres med hinanden, fx. har det været meget populært med koncerter med både violin-cello-duo, cello-kontrabas-duo og solostykker på programmet.


1. De 6 Preludier af Bach for solo cello

En ny måde at høre Bachs famøse og elskede cellosuiter på. De seks Preludier åbner normalt hver sin suite, men stilles her op i forlængelse af hinanden. Der følger en kort mundtlig introduktion med til hvert Preludium. På denne måde får publikum et overblik over noget af det kendteste og mest elskede litteratur for cello og en mulighed for at opleve de meget forskellige karakterer, hver Suite står for. 
En relativt kort koncert, ca. 45 min velegnet til fx. Fyraftenskoncerter eller til det lidt travle eller utålmodige publikum. 
(Ca. 45 min.; 4.000 kr.)


2. Bach og klassisk verdensmusik

 - solo cello

Den klassiske solo-cello koncert, hvor en Solosuite af Bach selvfølgelig hører sig til, fx. nr. 1, 2 eller 5. Derudover kan kombineres med moderne svensk musik af Ingvar Lidholm, ungarsk virtuosmusik af Kodaly eller en spændende Suite for solocello fra 1995, skrevet over traditionelle kinesiske folkemelodier af den kinesiske komponist, Bright Sheng. 
Programmet kan tilrettelægges efter organisatørens ønske. 
(Ca. 60 min.; 4.000 kr.)


3. Cello-kontrabas-duo, Strygernes Storebrødre

 - med bassist Joel Gonzalez (2. solobassist i DR Symfoniorkestret)

Strygernes Storebrødre er en af de sjældnere hørte kammermusikkonstellationer, men de har ikke desto mindre fået meget positiv respons hver gang, de har været ude og give koncert. Få koncertgængere kender til de værker, som er skrevet for netop denne besætning - af bla. Haydn, Rossini og Schnittke. Herudover drager de nytte af deres forskellige rødder, og har arrangeret latinamerikanske sange (Joel er mexicansk), og nordiske og keltiske folkesange. En anderledes og meget varieret koncert. 
(45-60 min.; 6.000-8.000 kr.)


4. Cello-violin-Duo, Aquila Duo

Gennem flere år har Aquila Duo haft utrolig god erfaring med denne instrument-konstellation, som i den grad kombinerer det intime kammermusikalske med det solistisk virtuose. Der spilles de kendte værker for besætningen - af Kodály, Ravel og Martinú -, men også næsten ukendte værker af fx. Xenakis. Desuden har de selv arrangeret, bla. folkemelodier fra nær og fjern.  
(45-90 min.; - programmet kan tilrettelægges efter organisatørens ønske, honorar 5.000-7.000 kr.)


5. Cello-sopran-Duo - Sopra il cielo

Denne intime konstellation af cello og sopran tager publikum med på en musikalsk rejse over 1000 år, startende med musik fra 1100-tallet af Hildegard von Bingen over engelsk renæssance-musik, italiensk barokopera, solo Bach for cello, spansk romantik fra 1800-tallet til et forunderligt og lidet kendt værk af den nulevende lettiske komponist Peteris Vasks. 
(45-90 min.; programmet kan tilrettelægges efter organisatørens ønske, honorar 5.000-7.000 kr.)