Kirkekoncerter og musikalske foredrag

Duo Vivo

Kontakt: Janne Fredens, Drosselvej 14, 8210 Århus V
Telefon: 2617 2192
E-mail: jfredens@gmail.com

Violinisten Clara Richter-Bæk vandt i 1998 med Cailin Kvartetten 1. prisen i P2's Kammermusikkonkurrence. Som solist har hun vundet 2. pris i Den Danske Violin konkurrence. Clara har optrådt som solist med bl.a. DR Underholdningsorkestret og Jenaer Philharmonie. Hun spillede i Münchener Kammerorchester inden hun i 2007 vandt stillingen som koncertmester i Randers Kammerorkester. Hun spiller på en Piattellini violin udlånt af Sparekassen Kronjylland. 

Cellisten Janne Fredens har vundet toppriser i internationale konkurrencer i Osaka, Tronheim, Trapani med sin klavertrio Jalina Trio, og har sammen med trioen indspillet flere Cd'er hvoraf den sidste vandt P2 prisen for bedste kammermusikindspilning. Hun er ansat som solocellist i Randers Kammerorkester og er lærer i cello på Det Jyske Musikkonservatorium. Hun er desuden modtager af Jacob Gades Legat, Leonie Sonnings musikfonds legat og BG Fonds kammermusikpris. 
.


1. Koncert med Duo Vivo

Repertoiret for violin og cello duo er ikke så ofte hørt herhjemme. 
Mange af værkerne kræver en halsbrækkende virtuositet, samtidig med at de to instrumenter i lange passager smelter fuldstændigt sammen i meget  varierede klanglige udtryk. Janne Fredens og Clara Richter-Bæk har hver for sig stor international erfaring som kammermusikere og som en konsekvens af deres tætte samarbejde i Randers Kammerorkester fik de lyst til at grave sig ned i disse righoldige og sjældent spillede mesterværker. 
Duoen præsenterer værker af bla. Bach, Mozart, Beethoven, Ravel, Passacaglia af Händel og Halvorsen, Schulhoff og Kodaly.
(Vores pris er 7000 kr. inkl. transport)

Her spiller Duo Vivo 2. sats fra Ravels sonate for violin og cello: youtu.be/2LYteOScsAo
Hør også: youtu.be/0OjH6n-sPHI