Kirkekoncerter og musikalske foredrag

Jochen Brusch

Kontakt: Haselweg 4, D-72076 Tübingen, Tyskland. 
Tlf (fra DK) 0049 7071 440798
E-mail: jochen.brusch@gmx.de
Hjemmeside: www.jochenbrusch.de

Jochen Brusch har givet koncerter overalt i Europa, i Asien og gentagne gange i USA. Har udgivet mere end 100 værker på CD'er med høj ros fra anmeldere. Mere end 2000 koncerter over hele Danmark, deraf mange kirkekoncerter.
Se også www.jochenbrusch.de

Jochen Brusch kommer i hele landet.

1. Father & Son - et musikshow på tværs af stilarter og generationer

med Jochen og Tristan Brusch

Den velkendte tyske koncertviolinist Jochen Brusch og hans rockmusiker-søn Tristan Brusch har sammensat et spændende koncertprogram, hvor de begge mødes et sted i midten mellem deres to genrer: klassisk musik og rock/pop.
Det som i starten bare var en løst henkastet idé efter en hyggelig rødvins-middag har imellemtiden overgået alle forventninger, idet dette show overalt har ført til intense musikoplevelser og vagt begejstring hos publikum.
Der indgår både kendte klassiske musikstykker af Bach, Paganini m.fl., egne kompositioner af begge musikere samt rock-klassikere  af bl.a. Cat Stevens, Sebastian og Beatles.
Programmet har allerede været fremført mange steder,  bl.a. i Danmark, Tyskland og Frankrig. Det har tiltrukket et publikum fra ung til gammel, klassik-liebhavere og rockfans, „uforberedte“ såvel som sofistikerede tilhørere.
For de to musikere er der ingen skarp grænse mellem klassisk og rock. Grænsen går mere imellem dårlig musik og god musik, og det er naturligvis den sidstnævnte, som  programmet udelukkende består af.
Jochen Brusch har en international koncertkarriere bag sig med mange tournéer til USA, Østasien og i næsten alle europæiske lande. Han har indspillet mere end 200 værker på CD'er. Til daglig er han dirigent for to orkestre i Sydtyskland.
Tristan Brusch optræder både som solokunstner med hans eget show og med kendte musikere fra scenen. Han har på trods af sine unge år allerede udgivet 7 CD'er. Flere af hans songs har opnået hundrede-tusindvis af klicks i internetkanalerne. Han optræder jævnligt i alle tyske storbyer og rejser har ført ham til udlandet, heriblandt Japan.
De to musikere fører gennem programmet på Dansk.
Der må godt forventes en berigende musikoplevelse.


2. "Op al den ting som Gud har gjort"

 - Jochen Brusch (violin) og Finn Svit (guitar)

En hyldest til Guds skaberværk i form af et festligt program med musik af Grieg. Schumann, Mozart, Chopin, Sebastian, P. McCartney og med forbindende tekster fra Bibelen, af H.C. Andersen, Dostojewski, Benny Andersen, m. fl.Programmet vil yde et bidrag til at kirkerummet med dens inderlige stemning og oprindelige bestemmelse kommer til sin rettighed i vor tids kulturliv.(60-70 min. 9.000 kr. alt inkl.)


3. A. Vivaldi "De 4 Årstider" (bearb. af Sven-Ingvart Mikkelsen)

 - Jochen Brusch (violin) og Sven-Ingvart Mikkelsen (orgel)

"De fire årstider" har i efterhånden mange år henrykket tusindvis af mennesker over hele verden og er blevet til en slags synonym for den nye popularitet af den klassiske musik. Og det er ikke uden grund: de iørefaldende melodier, de sprudlende rytmer og de yndige klangfarver fængsler såvel den "uforberedte" tilhører som den mere sofistikerede liebhaver.
Disse fire violinkoncerter har i Sven-Ingvarts bearbejdelse for violin allerede tiltrukket mange tilhørere: 400 ved premieren i Aalborgs Budolfi kirke og flere tusinde ved mange efterfølgende opførelser.
(50-65 min.; 9000 kr. alt incl.)
Koncerten er tidligere holdt: Mange steder i Europa og USA samt over det meste af Danmark.


4. Hommage à Danmark

 - Jochen Brusch (violin) og Finn Svit (guitar)

En musikalsk hyldest til Danmark.

Der præsenteres musik af Carl Nielsen, F. og H. Rung, F. Henriques og H. C. Lumbye samt værker af udenlandske komponister som J. Dowland og A. Vivaldi, der gennem de her udvalgte værker står i forbindelse til kongeriget. Programmet viser i form af mesterværker, klenodier og virtuoserier på musikalsk vis noget af den charme som udmærker Danmark.
(min. 60 min; 9000 kr.)
Koncerten er tidligere holdt: Mange steder i Danmark.


5. Retro Rock

Rock musik fra 60erne og 70erne i nye arrangementer for violin og orgel af Sven-Ingvart Mikkelsen

Jochen Brusch og Sven-Ingvart Mikkelsen har altid været entusiastisk med de gamle Rock Formationer som The Doors, Jethro Tull, Pink Floyd, Procul Harum og andre. Denne interesse har nu resulteret i en CD "Retro Rock", som gerne tilsendes til koncertarrangører. 
(60 min; 10.000 kr.)
Koncerten har fundet sted ca. 10 gange i Danmark og har overalt samlet "fulde huse".