Emner:

Duo Oldrup/Lauridsen

www.duol.dk
Ved Peter Oldrup, Buegården 19,st.tv, 2880 Bagsværd
Telefon: 5056 5014
E-mail: Peter.oldrup@gmail.com
 

  1. Et brag af en koncert…

duo-oldrup-lauridsen1-musik

duo-oldrup-lauridsen2-musik

Duol mødte hinanden gennem fælles studier på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, hvor gensidig lyst til at formidle den klassiske musik opstod. De har et bredt repertoire at byde på, egne arrangementer fra renæssancen og barokken til moderne kompositionsmusik.

Christina Lauridsen er uddannet blokfløjtenist fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Hun arbejder med at formidle blokfløjtens muligheder både gennem koncerter og undervisning på bl.a. København Kommunes Musikskole. Udover at medvirke i Duol spiller hun i middelaldertrioen Fortuna og blokfløjtekvartetten Snów.

Peter Oldrup gennemførte kandidatuddannelsen på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium med højeste karakter og blev efterfølgende optaget på solistklassen samme sted. Han har tidligere studeret hos Gunnar Spjuth og Göran Söllcher på Musikhögskolan i Malmö og deltaget i masterclass’ med flere internationale guitarister.

Hør og læs mere om Duol på www.duol.dk

Duo Oldrup/Lauridsen afholder koncerter i hele landet.

Et brag af en koncert…

"Tak for en smuk og interessant lille koncert......" (Publikum Hans Ovesen, efter en kort surprise koncert ved Dansk Guitar Selskabs generalforsamling)

"Et brag af en koncert både hvad angår musik og udtryk. I er tydelige i jeres musikalitet og teknik. Der er desuden ingen tvivl om, at I holder rigtig meget af hinanden. Alt dette fik I bragt langt ud over scenekanten og ind blandt publikum." (publikum Peder Emil Hansen)

"Tak til Duo DUOL for en stærk åbningskoncert....." (cand.mag. Jens Rossel efter sæsonåbningen i Ny Musik Forening i Birkerød)

Duol brænder for at komme ud og spille for publikum og give dem en helhedsoplevelse med humor, historier og musik. Avisen Nordvestnyt skrev efter en koncert: "Publikum mødte to sympatiske og meget dygtige musikere, der elsker hinanden og deres musik og formår at give den glæde videre på en aldeles ukrukket måde"

Book en koncert med Duol og få en oplevelse, der både rykker og rører.
(50-90 min.; 5.000 kr. eksklusiv transport)