Emner:

Duo Oldrup/Lauridsen

www.duol.dk
Ved Peter Oldrup, Buegården 19,st.tv, 2880 Bagsværd
Telefon: 5056 5014
E-mail: Peter.oldrup@gmail.com

 

  1. Et brag af en koncert…

duo-oldrup-lauridsen1-musik

duo-oldrup-lauridsen2-musik

Duo Oldrup/Lauridsen
- musikere, der elsker hinanden og deres musik

Til trods for at blokfløjten og guitaren historisk er født ud af forskellige klanglige idealer, eller måske netop derfor, skaber de tilsammen et lydbillede med dybde og fylde. Dette er netop også den fælles ambition for blokfløjtenist Christina Lauridsen og guitarist Peter Oldrup.
Når de mødes for at spille musik ønsker de at udforske deres instrumenter og repertoire. De spiller både gamle klassikere, og arbejder med komponister om at skabe ny musik der udfordrer instrumenternes samklang.
Tilfældigheder i barndommen startede Christinas passion for blokfløjten som har vokset sig så stærk i hende at hun ikke kan forestille sig et liv uden. Hun brænder i dag for at formidle blokfløjtens muligheder ved at spille koncerter, udgive musik og undervise. Hun brænder både for det ”klassiske repertoire” men også for at udvikle blokfløjtens klang muligheder f.eks. samarbejder med nulevende komponister og elektronisk forstærkning af fløjten.
Peters ambitiøse sind fik ham i 2015 til at debutere fra landets højeste musikalske uddannelse, solistklassen. Peter holder af at præsentere musik på en uhøjtidelig måde når han spiller koncerter og underviser. Desuden arbejder han utrætteligt i Dansk Guitar Selskab for at udbrede kendskabet til den klassiske guitar.
De 2 musikere komplementerer hinanden ikke blot instrument mæssigt men også på det personlige plan. Christina med begge ben plantet på jorden minder den iderige Peter om at tænke realistisk. Peter med sin strukturerede tilgang til arbejdet minder Christina om at tage én ting af gangen.

I november 2013 udgav de CD'en "Eyktime" på selskabet Gateway Music.

Følgende blev skrevet om denne cd:
"Fremragende debut" Guitaren
"Extremely attractive and entertaining" The Classical Reviewer
"Detta är en ambitìös och bra skiva med tvä unga musiker som har framtiden för sig....." Gitarr och Luta
"Alles in allem ein ansprechendes, gelungenes und auch mutiges CD-Debüt." Klassik Heute
"A recording which should please aficionados of the contemporary recorder and guitar scene." Classical Guitar Magazine

Hør og læs mere om Duol på www.duol.dk

Duo Oldrup/Lauridsen afholder koncerter i hele landet.

Et brag af en koncert…

"Tak for en smuk og interessant lille koncert......" (Publikum Hans Ovesen, efter en kort surprise koncert ved Dansk Guitar Selskabs generalforsamling)
"Et brag af en koncert både hvad angår musik og udtryk. I er tydelige i jeres musikalitet og teknik. Der er desuden ingen tvivl om, at I holder rigtig meget af hinanden. Alt dette fik I bragt langt ud over scenekanten og ind blandt publikum." (publikum Peder Emil Hansen)
"Tak til Duo DUOL for en stærk åbningskoncert....." (cand.mag. Jens Rossel efter sæsonåbningen i Ny Musik Forening i Birkerød)
Book en koncert med Duol og få en oplevelse, der både rykker og rører.
(50-90 min.; 5.000 kr. eksklusiv transport)